TimmerSelekt Groep logo

Selekt

Assortiment

Alle soorten hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen zijn uiteraard leverbaar via TimmerSelekt bedrijven.

Daarnaast is door deze voorlopers in de timmerindustrie een uitgekiende en unieke lijn Selekt kozijnen ontwikkeld.

 

Onze Blogs

Timmer Selekt Groep komt met gerecyclede versie eco-kozijn

Het eco-kozijn van de Timmer Selekt Groep zal in de toekomst bestaan uit een aandeel gerecycled vurenhout aan de binnenzijde. Zover is het nog niet, want deze coöperatie van timmerfabrikanten is bezig om met de SKH een testprogramma op te stellen en daarmee het KOMO-certificeringsproces in te gaan. Desalniettemin zet het nieuwe gecertificeerde Selekt kozijn Eco al de toon in de kozijnenmarkt omdat het bestaat uit twee duurzaam geproduceerde houtsoorten met Red Grandis aan de buitenzijde en vuren aan de binnenkant.
verder lezen

Selekt kozijn Eco, milieubewust en aantrekkelijk geprijsd

Het Selekt kozijn Eco is het nieuwste houten kozijn binnen het Selekt assortiment. Erik Slootmaekers van Helwig Kozijnen vertelt alles over dit milieubewuste, economisch aantrekkelijke nieuwe kozijn, bestaande uit twee houtsoorten.
verder lezen

100-jarig bestaan TSG-bedrijf Van den Oudenrijn

TimmerSelekt bedrijf Van den Oudenrijn viert dit jaar haar 100-jarig bestaan! Een zeer bijzondere mijlpaal voor de inmiddels derde generatie die aan het roer staat in het familiebedrijf.
verder lezen

BENG en MPG combineren in de gevel

We volgen een gesprek tussen Gerard Roest van hout- en gevelexpertisebureau Limuco en Wil Helwig en Erik Slootmaekers van TimmerSelekt bedrijf Helwig Kozijnen. Zij hebben het over BENG, MPG en wat het zou betekenen als je deze zou kunnen combineren…
verder lezen

Verduurzaming verf op houten kozijnen

Wijzonol Bouwverven en Groothuis Timmerfabriek hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij willen dat meer mensen weten wat er mogelijk is als het gaat over verduurzaming als je het echt wilt.
verder lezen