TimmerSelekt Groep logo

Timmerfabriek De Kievit

De Kievit: innovatief familiebedrijf.

Kievit Kozijn is een begrip in Ridderkerk en omstreken en is een familiebedrijf met al bijna 100 jaar expertise in de timmerindustrie. Onze kennis en expertise stellen wij graag ter beschikking in de beginfase van bouwprojecten. Wij produceren houten producten van topkwaliteit, gemaakt van duurzaam hout (FSC en STIP) voor projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en voor renovatie.

Onze werkwijze kenmerkt zich door echt te luisteren naar onze klanten en komen wij met de passende oplossing, ook als die nog niet bestaat! Innoveren, vernieuwen, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn kenmerken voor Kievit Kozijn waarmee wij proberen onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Onze fabriek is voorzien van moderne en geavanceerde computerapparatuur en daarmee maken wij houten kozijnen, ramen en deuren in opdracht van aannemingsbedrijven. Door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in techniek en trends, kunnen wij bijna altijd de wens van onze opdrachtgevers waarmaken. Wij maken producten waar de klant en wij trots op kunnen zijn!

Naast onze houten kozijnen hebben wij in 2020 het merk duet (www.duet.nl) gelanceerd. Duet richt zich specifiek op de productie van onderhoudsvrije en duurzame hout-aluminium kozijnen.

Voor meer uitgebreide informatie over onze werkwijze en projecten en producten, zie onze website.

Contact

  • Timmerfabriek De Kievit
  • Bezoekadres: Houtstraat 10
  • Postcode: 2984 AD
  • Plaats: Ridderkerk
  • Telefoon: 0180 412127