TimmerSelekt Groep logo

Van den Oudenrijn

TimmerSelekt. Aannemersbedrijf. Projectontwikkeling.

Van den oudenrijn TimmerSelekt

Aannemersbedrijf

Voor de plaatsing van de TimmerSelekt-producten heeft Van den Oudenrijn een eigen aannemersbedrijf. Daarnaast doet Aannemersbedrijf Van den Oudenrijn kleinschalige projecten, ook voor de eigen projectontwikkeling.

TimmerSelekt

Van den Oudenrijn levert een breed pakket aan hoogwaardig timmerwerk, inclusief plaatsen, leveren, beglazen en aflakken van kozijnen.

Gewaarborgd van kwaliteit

Kiest u voor Van den Oudenrijn TimmerSelekt, dan bent u gewaarborgd van kwaliteit: Van den Oudenrijn geeft vijftien jaar garantie op de kozijnen. Op het verfwerk is ook een garantie tot maar liefst twaalf jaar mogelijk. Bovendien wordt u volledig ontzorgd. Van den Oudenrijn werkt met een doorlopende planning, van opdracht totdat de uitvoering gereed is. Alles gebeurt in eigen beheer, zelfs de plaatsing kan Van den Oudenrijn TimmerSelekt met eigen mensen voor u verzorgen.

Duurzame fabriek

  • Gecertificeerd hout:

Wij passen FSC- en PEFC- hout met certificaat toe.

  • Gasloos:

Ons hele bedrijf is gasloos. We gebruiken ons resthout voor de verwarming.

  • Elektrisch:

Voor het opladen van elektrische auto’s hebben wij meerdere laadpalen geplaatst.

  • Zonnepanelen:

Op een groot deel van ons dak liggen zonnepanelen.

Bijna een eeuw oud

Van den Oudenrijn is in 1922 opgericht door A.A.C. van den Oudenrijn. Destijds was het een kistenmakerij en timmerwerkplaats. Na een snelle groei verhuisde het bedrijf in 1928 naar een nieuwe fabriek in de Wilhelminastraat. Hier werden naast aanneming en timmerwerk ook nog doodskisten en houten speelgoed gemaakt, met name in de oorlogstijd.

2010: Moderne fabriek

Timmerfabriek en aannemersbedrijf Van den Oudenrijn in Bodegraven heeft een totaal nieuw bedrijvencomplex in gebruik genomen. De bouw van dit nieuwe bedrijvencomplex werd zelf uitgevoerd en de houten kozijnen en deuren vervullen een hoofdrol. Het nieuwe bedrijfspand in Bodegraven heeft een totale oppervlakte van 8.000 m2. Om te kunnen produceren volgens de hoogst geldende standaarden zijn de fabriekslocaties ingericht met de modernste productieapparatuur.

2019: Hout 100% ★★★ zekerheid

De derde generatie besloot het bedrijf te specialiseren in niet alleen het leveren, maar ook het aflakken, beglazen en plaatsen van de kozijnen. Om het beglazen en aflakken in de fabriek te doen, werd de oude fabriek in de Wilhelminastraat te klein. Zo ontwikkelde Van den Oudenrijn deze fabriek voor Hout 100% ★★★ -zekerheid (voorheen Concept III) op bedrijvenpark Rijnhoek waar we sinds 2010 gevestigd zijn.

Contact

  • Van den Oudenrijn
  • Bezoekadres: Klipperaak 2
  • Postcode: 2411 ND
  • Plaats: Bodegraven
  • Telefoon: +31 (0172) 612679