TimmerSelekt Groep logo

Groothuis Timmerfabriek

Wij timmeren bewust met hout!

Groothuis Timmerfabriek

Voor kozijnen, ramen en deuren in de ruimste zin van het woord, voor nieuwbouw, renovatie en restauratie, kun je terecht bij Groothuis Timmerfabriek in Almelo. Zelfs alleen voor een stukje glaslat. ‘Nee’ staat niet in het woordenboek van Groothuis. Groothuis denkt op elk niveau mee: in de calculatie, de werkvoorbereiding, het productieproces én de eindoplevering.

Service op hoog niveau

Groothuis Timmerfabriek beschikt over een eigen servicedienst die problemen adequaat oppakt. Door duidelijke afspraken te maken, weten klanten waar ze aan toe zijn. Is er herstelwerk nodig? De servicemonteur rijdt langs voor herstel- en nastelwerkzaamheden en handelt vragen vlot af.

Korte doorlooptijd

Binnen Groothuis Timmerfabriek wordt sinds 2015 gewerkt volgens de QRM-methode (Quick Response Manufacturing). Dit betekent een doorlooptijd in de productie van 8 dagen. Tevens werd in 2017 de Windowmaster 40 in gebruik genomen. Dit moderne bewerkingscentrum zorgt voor een kwalitatief hoogstaand product binnen de gewenste levertijd.

Spuiterij

Het spuitwerk wordt verricht in een geconditioneerde spuiterij. Vanuit de fabriek worden de kozijnen met een railsysteem naar de spuiterij vervoerd. Het verfsysteem is gecertificeerd: in samenwerking met de verfleverancier geven we gedurende lange periodes garanties op de verf.

Contact

  • Groothuis Timmerfabriek
  • Bezoekadres: Demmersdwarsweg 8
  • Postcode: 7608 RA
  • Plaats: Almelo
  • Telefoon: +31 (0)546 - 860 261