TimmerSelekt Groep logo

Selekt

bedrijven

De TimmerSelekt timmerfabrieken en een deurenfabriek bundelen hun krachten in innovatie, investeringen, kennis en kunde, waardoor de efficiëntie en kwaliteit van de individuele bedrijven continu verbetert. Of het nu grote of kleine projecten betreft, voor professionele marktpartijen of particulieren.

De TimmerSelekt bedrijven leveren volgens dezelfde kwaliteitsnormen en materialen en zijn daarom als solide bouwpartner actief betrokken voor, tijdens en na het bouwproces. Ervaar het zelf, van ontwerp tot materiaalkeuze en van detaillering tot afwerking.

Onze Blogs

BENG en MPG combineren in de gevel

We volgen een gesprek tussen Gerard Roest van hout- en gevelexpertisebureau Limuco en Wil Helwig en Erik Slootmaekers van TimmerSelekt bedrijf Helwig Kozijnen. Zij hebben het over BENG, MPG en wat het zou betekenen als je deze zou kunnen combineren…
verder lezen

Verduurzaming verf op houten kozijnen

Wijzonol Bouwverven en Groothuis Timmerfabriek hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij willen dat meer mensen weten wat er mogelijk is als het gaat over verduurzaming als je het echt wilt.
verder lezen

QRM en renovatieprojecten met houten kozijnen

Quick Response Manufacturing (QRM) is een logistieke verbetermethode die zo kort mogelijke doorlooptijden mogelijk maakt. Bij TimmerSelekt bedrijf Wesselink Kozijnen werken ze volgens deze QRM-methode.
verder lezen

Het houten kozijnconcept garantie & ontzorging

Momenteel peilt TSG-bedrijf Helwig Kozijnen bij woningcorporaties een garantie- en ontzorgconcept voor houten kozijnen. De eerste reacties zijn positief.
verder lezen

Voor ieder buitenkozijn planten we een boom

Vanuit de Green Deal vraagt Europa om 1 miljard bomen aan te planten. TimmerSelekt bedrijf Helwig Kozijnen plant inmiddels voor elk kozijn een nieuwe boom, samen met haar klanten.
verder lezen