TimmerSelekt Groep logo

Selekt

bedrijven

De TimmerSelekt timmerfabrieken en een deurenfabriek bundelen hun krachten in innovatie, investeringen, kennis en kunde, waardoor de efficiƫntie en kwaliteit van de individuele bedrijven continu verbetert. Of het nu grote of kleine projecten betreft, voor professionele marktpartijen of particulieren.

De TimmerSelekt bedrijven leveren volgens dezelfde kwaliteitsnormen en materialen en zijn daarom als solide bouwpartner actief betrokken voor, tijdens en na het bouwproces. Ervaar het zelf, van ontwerp tot materiaalkeuze en van detaillering tot afwerking.

Onze Blogs

Voor ieder buitenkozijn planten we een boom

Vanuit de Green Deal vraagt Europa om 1 miljard bomen aan te planten. TimmerSelekt bedrijf Helwig Kozijnen plant inmiddels voor elk kozijn een nieuwe boom, samen met haar klanten.
verder lezen

Garantie op houten kozijnen jarenlang

In de professionele markt wordt nog vaak gedacht dat je houten kozijnen iedere 6 jaar moet schilderen. Dat is al lang niet meer nodig met de houten kozijnen van nu. Er wordt 10, 12 en zelfs 15 jaar garantie afgegeven op bepaalde TSG-kozijnen uit het Selekt assortiment.
verder lezen

Isolatie van houtskeletbouw-elementen

Isolatie van houtskeletbouw (hsb)-elementen als binnenspouwbladen, gevelvullende elementen inclusief kozijnen, gevelbekleding, daken, vloeren, binnenwanden, dakkapellen, erkers etc. Wat komt hier bij kijken?
verder lezen

Strengere eisen aan brand- en rookwerende deur/kozijncombinaties

Vanaf 1 juli 2021 gelden strengere eisen voor brand- en vluchtveiligheid van gebouwen en rookverspreiding. Selekt deur/kozijncombinaties voldoen hieraan.
verder lezen

Interne verbeterprocessen bij TimmerSelekt bedrijven

In de afgelopen jaren heeft de timmerindustrie grote verbeterstappen gezet als het gaat over haar imago. Dat geldt zeker voor TimmerSelekt bedrijven.
verder lezen