TimmerSelekt Groep logo

Kegro Deuren B.V.

Kegro Deuren

Kegro Deuren biedt houten buitendeuren voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. Sinds 1974 is Kegro Deuren dé fabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten buitendeuren,  inpandige deuren én ramen. Kegro staat bekend om de topkwaliteit van de houten deuren, ramen en unieke totaalconcepten. Dankzij vakmanschap, goed materiaal en de beste procestechnologie.

Door te blijven innoveren en goed te luisteren naar de markt, heeft Kegro Deuren diepgaand inzicht in wat de timmerindustrie en de bouwkolom nodig heeft en kan zo perfecte prestaties garanderen. Met veiligheid, blijvende kwaliteit en duurzaamheid als basis, een ruim assortiment en maatwerkmogelijkheden, maakt Kegro de beste buitendeuren voor iedere situatie en toepassing.

 

Procestechnologie

Kegro Deuren heeft altijd en zal blijven investeren in de procestechnologie.

 

 

  • De machinale afdeling voor de productie van massieve onderdelen bestaat uit 30 aan elkaar gekoppelde machines, welke vanuit afdeling verkoop order gestuurd en volledig elektronisch worden aangestuurd;
  • De vlakke deurrompen worden in de, in 2022 geheel vernieuwde, productielocatie in Groesbeek op een efficiënte wijze geproduceerd;
  • Alle machinale nabewerkingen worden op gerobotiseerde CNC eilanden uitgevoerd, zonder dat hier nog mensenhanden aan te pas komen;
  • Op de coating afdeling geschieden alle bewerkingen geautomatiseerd met een 3-componenten coatingsysteem, welke een zeer lange duurzaamheid heeft, een zeer lage waterdamp doorlatendheid heeft en hoog krasbestendig is;
  • De totale productie oppervlakte in Groesbeek is ruim 25.000 m².

Continu verbeteren

Kegro Deuren ontwikkelt en verbetert continu tot in het kleinste detail, mede dankzij eigen beheersoftware en kwaliteitsbewaking. Materiaaleigenschappen, afdichtingen, inbraakwerendheid en constructieve sterkte worden voortdurend aan allerlei tests onderworpen in het eigen laboratorium om perfect passende en sluitende oplossingen te garanderen. Met het in eigen huis ontwikkelde unieke laser Meet-O-Matic systeem, worden deurkozijnen met uitzonderlijke precisie ingemeten, waardoor het afhangen van de buitendeuren perfect verloopt.

Koen Kersten, Algemeen Directeur bij Kegro Deuren: “TimmerSelekt Groep is een select gezelschap van houten kozijnproducenten die een integrale aanpak nastreven op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak, logistiek en economische aspecten. Als deurenproducent werken wij ook dagelijks aan vernieuwingen en integrale verbeteringen. Zo kunnen we elkaar optimaal versterken.”

De klantbehoefte centraal

Voor bewoners zijn de mogelijkheden met Kegro Deuren eindeloos. Of het nu gaat over woonstijl, wooncomfort, kwaliteit, veiligheid, brandwerendheid of geluiddemping.Woningcorporaties, architecten, zelfontwikkelende aannemers en timmerfabrieken hebben aan Kegro Deuren een specialistische en volwaardige woningtoegangspartner. Houten buitendeuren met alle gewenste deurprestaties, op het gebied van brandwerendheid, duurzaamheid, energiebesparing door isolatie, geluidwerendheid, inbraakbestendigheid, passiefhuis-niveau en onderhoud.

Kwaliteit en duurzaamheid

Of Kegro Deuren op maat of in serie geautomatiseerd produceert, alle deuren zijn in alle gevallen van Nederlands fabricaat en worden volledig in eigen beheer onder continue kwaliteitsborging geproduceerd; van de controle van de grondstoffen in Zuidoost-Azië en Afrika, de ontwikkeling, engineering en productie van de deuren tot en met het inmeten, de levering en de montage.

Onze filosofie op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid is ‘Groei door innovatie’. We luisteren daarom ook naar de behoeften en verwachtingen van de maatschappij. Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar, hernieuwbaar en geschikt als grondstof voor groene energie. Onze producten worden altijd gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen.

Landelijk dekkend montage- en servicenetwerk

Kegro Deuren beschikt over een landelijk team van monteurs en deurenspecialisten. Het unieke concept ‘Inmeten en afhangen’ kan worden toegepast voor alle Kegro deuren in alle type bouwprojecten. Met behulp van lasertechnologie meten de gecertificeerde monteurs elk kozijn zeer nauwkeurig in. Het resultaat is een perfect passende buitendeur in ieder deurkozijn.

Kegro Deuren heeft de volgende keurmerken:

Contact

  • Kegro Deuren B.V.
  • Bezoekadres: Industrieweg 25
  • Postcode: 6562 AP
  • Plaats: Groesbeek
  • Telefoon: +31 (0)24 399 95 55