TimmerSelekt Groep logo

Kegro Deuren B.V.

Kegro Deuren

Kegro Deuren biedt houten buitendeuren voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. Sinds 1974 is Kegro Deuren dé deurenfabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten buitendeuren en inpandige deuren. Kegro staat bekend om de topkwaliteit van de houten buitendeuren en unieke deurconcepten. Dankzij vakmanschap, goed materiaal en de beste procestechnologie.Door te blijven innoveren en goed te luisteren naar de markt, heeft Kegro Deuren diepgaand inzicht in wat de timmerindustrie en de bouwkolom nodig heeft en kan zo perfecte prestaties garanderen. Met veiligheid, blijvende kwaliteit en duurzaamheid als basis, een ruim assortiment en maatwerkmogelijkheden, maakt Kegro de beste buitendeuren voor iedere situatie en toepassing.

Procestechnologie

Kegro Deuren heeft altijd geïnvesteerd in procestechnologie en zal dit blijven doen;

  • De machinale afdeling voor de productie van massieve onderdelen bestaat uit 30 aan-elkaar-gekoppelde-machines. deze worden vanuit de afdeling verkoop ordergestuurd en volledig elektronisch aangestuurd;
  • De vlakke deurrompen worden in de productielocatie in Raalte op een efficiënte wijze geproduceerd en dagelijks naar Groesbeek getransporteerd voor verdere verwerking;
  • De machinale nabewerkingen worden op 4 gerobotiseerde CNC eilanden uitgevoerd. Hier komen geen mensenhanden aan te pas;
  • Op de coating afdeling geschieden alle bewerkingen geautomatiseerd met een 3-componenten coatingsysteem met een zeer lange duurzaamheid, een zeer lage waterdampdoorlatendheid en redelijk hoog krasbestendig is;
  • De totale productieoppervlakte in Groesbeek en Raalte is ruim 30.000 m².

Continu verbeteren

Kegro Deuren ontwikkelt en verbetert continu tot in het kleinste detail, mede dankzij eigen beheersoftware en kwaliteitsbewaking. Materiaaleigenschappen, afdichtingen, inbraakwerendheid en constructieve sterkte worden voortdurend aan allerlei tests onderworpen in het eigen laboratorium om perfect passende en sluitende oplossingen te garanderen. Met het in eigen huis ontwikkelde unieke laser MeetO-Matic systeem, worden deurkozijnen met uitzonderlijke precisie ingemeten, waardoor het afhangen van de buitendeuren perfect verloopt.Jan Kersten, ondernemer bij Kegro Deuren: “TimmerSelekt Groep is een select gezelschap van houten kozijnproducenten die een integrale aanpak nastreven op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak, logistiek en economische aspecten. Als deurenproducent werken wij ook dagelijks aan vernieuwingen en integrale verbeteringen. Zo kunnen we elkaar optimaal versterken.”

Bekijk hier het magazine: De makers van buitendeuren.

De klantbehoefte centraal

Voor bewoners zijn de mogelijkheden met Kegro Deuren eindeloos. Of het nu gaat over woonstijl, wooncomfort, kwaliteit, veiligheid, brandwerendheid of geluiddemping.Woningcorporaties, architecten, zelfontwikkelende aannemers en timmerfabrieken hebben aan Kegro Deuren een specialistische en volwaardige woningtoegangspartner. Houten buitendeuren met alle gewenste deurprestaties, op het gebied van brandwerendheid, duurzaamheid, energiebesparing door isolatie, geluidwerendheid, inbraakbestendigheid, passiefhuis-niveau en onderhoud.

Kwaliteit en duurzaamheid

Of Kegro Deuren op maat of in serie geautomatiseerd produceert, alle buitendeuren zijn in alle gevallen van Nederlands fabricaat en worden volledig in eigen beheer onder continue kwaliteitsborging geproduceerd; van de controle van de grondstoffen in Zuidoost-Azië en Afrika, de ontwikkeling, engineering en productie van de deuren tot en met het inmeten, de levering en de montage.Ralph Peters, Hoofd Verkoop Binnendienst & Marketing:

“Onze filosofie op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid is ‘Groei door innovatie’. We luisteren daarom ook naar de behoeften en verwachtingen van de maatschappij. Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar, hernieuwbaar en geschikt als grondstof voor groene energie. Onze producten worden altijd gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen.”

Landelijk dekkend montage- en servicenetwerk

Kegro Deuren beschikt over een landelijk team van monteurs en deurenspecialisten. Het unieke concept ‘Inmeten en afhangen’ kan worden toegepast voor alle Kegro deuren in alle type bouwprojecten. Met behulp van lasertechnologie meten de gecertificeerde monteurs elk kozijn zeer nauwkeurig in. Het resultaat is een perfect passende buitendeur in ieder deurkozijn.

Kegro Deuren heeft de volgende keurmerken:

Contact

  • Kegro Deuren B.V.
  • Bezoekadres: Industrieweg 25
  • Postcode: 6562 AP
  • Plaats: Groesbeek
  • Telefoon: +31 (0)24 399 95 55