TimmerSelekt Groep logo

Selekt kozijn

Eco

Milieubewust en aantrekkelijk geprijsd kozijn
bestaande uit 2 houtsoorten.

Selekt kozijn Eco

Het aantrekkelijk geprijsde, milieubewuste en kwalitatieve alternatief.

  • Twee houtsoorten: Vuren en Red Grandis
  • Snelgroeiend rift gezaagd Europees Vuren naaldhout aan de binnenzijde
  • Duurzaam geproduceerd Red Grandis plantagehout aan de buitenzijde
  • Inbraakwerendheid-eisen zoals Selekt kozijn Premium
  • 10 tot 12 jaar garantie op het schilderwerk
  • Volledig KOMO-gecertificeerd
  • Draagt bij aan het beperken van de milieu footprint
  • Het duurzame alternatief voor grootonderhoud projecten

Red Grandis       Selekt Kozijn Premium

Selekt kozijn Eco ®

Het Selekt kozijn Eco is een kozijn bestaande uit twee houtsoorten (2/3 Red Grandis, 1/3 vuren en bij raamhout zelfs 1/3 Red Grandis en 2/3 vuren) waarvan de ontwikkeling gebaseerd is op de kwaliteit van het Select kozijn Premium. Het duurzame Selekt kozijn Eco voldoet aan dezelfde eisen qua inbraakwerendheid en biedt evengoed 10-12 jaar garantie op het schilderwerk. Het kozijn is bovendien volledig- dus inclusief de verlijming -KOMO-gecertificeerd. Een aantrekkelijk geprijsde milieubewuste keuze dus.

PRESTATIE

Voor een bijdrage aan een betere wereld. Door de slimme verwerking van het naaldhout in het Selekt kozijn Eco is naast een duurzaam en financieel interessant product de thermische isolatie maximaal en de Co2-footprint minimaal. Het Selekt kozijn Eco is uitermate geschikt voor zowel kozijnen als ramen en dat voor nieuwbouwprojecten maar zeker ook voor de grootschalige renovatie.

AFWERKING

Makkelijk om mee te werken. Het Selekt kozijn Eco is ideaal voor zowel traditioneel als modern timmerwerk. Het perfecte materiaal voor houten kozijnen op maat. Maak de keuze uit een reeks op maat gemaakte fabrieksafwerkingen. Dankzij de stabiliteit van het Selekt kozijn Eco blijven de gekozen coatings er langer strak uitzien.

DUURZAAMHEID

Het is nog milieuvriendelijker om het duurzaam geproduceerde Selekt kozijn Eco te gebruiken dan kunststof, aluminium of niet-duurzaam geproduceerd hardhout. Selekt kozijnen, ramen en deuren hebben niet alleen een kleinere ecologische voetafdruk, ze helpen zelfs CO2 tijdens hun levenscyclus te reduceren. Het Selekt kozijn Eco is de opmaat naar de toepassing van hergebruikte bouwmaterialen.

Selekt kozijn Eco brochure

Meer weten over het Selekt kozijn Eco ?
Neem contact op met een TimmerSelekt bedrijf.