7812

TimmerSelekt

 
Van den Oudenrijn levert een breed pakket aan hoogwaardig timmerwerk, inclusief plaatsen, leveren, beglazen en aflakken van kozijnen.
7791

Aannemersbedrijf

 
Voor de plaatsing van de TimmerSelekt-producten heeft Van den Oudenrijn een eigen aannemersbedrijf. Daarnaast doet Aannemersbedrijf Van den Oudenrijn kleinschalige projecten, ook voor de eigen projectontwikkeling.

Gewaarborgd van kwaliteit

 
7978
Foto Goulmy Design & Fotografie
Kiest u voor Van den Oudenrijn TimmerSelekt, dan bent u gewaarborgd van kwaliteit: Van den Oudenrijn geeft vijftien jaar garantie op de kozijnen. Op het verfwerk is ook een garantie tot maar liefst twaalf jaar mogelijk. Bovendien wordt u volledig ontzorgd. Van den Oudenrijn werkt met een doorlopende planning, van opdracht totdat de uitvoering gereed is. Alles gebeurt in eigen beheer, zelfs de plaatsing kan Van den Oudenrijn TimmerSelekt met eigen mensen voor u verzorgen.

Duurzame fabriek

 

Gecertificeerd hout

Wij passen FSC- en PEFC-hout met certificaat toe.

Gasloos

Ons hele bedrijf is gasloos. We gebruiken ons resthout voor de verwarming.

Elektrisch

Voor het opladen van elektrische auto’s hebben wij meerdere laadpalen geplaatst.

Zonnepanelen

Op een groot deel van ons dak liggen zonnepanelen.
7827

Bijna een eeuw oud

 
Van den Oudenrijn is in 1922 opgericht door A.A.C. van den Oudenrijn. Destijds was het een kistenmakerij en timmerwerkplaats. Na een snelle groei verhuisde het bedrijf in 1928 naar een nieuwe fabriek in de Wilhelminastraat. Hier werden naast aanneming en timmerwerk ook nog doodskisten en houten speelgoed gemaakt, met name in de oorlogstijd.
7987
7815

2010: Moderne fabriek

 
Timmerfabriek en aannemersbedrijf Van den Oudenrijn in Bodegraven heeft een totaal nieuw bedrijvencomplex in gebruik genomen. De bouw van dit nieuwe bedrijvencomplex werd zelf uitgevoerd en de houten kozijnen en deuren vervullen een hoofdrol. Het nieuwe bedrijfspand in Bodegraven heeft een totale oppervlakte van 8.000 m2. Om te kunnen produceren volgens de hoogst geldende standaarden zijn de fabriekslocaties ingericht met de modernste productieapparatuur.

2019: Hout 100% ★★★ zekerheid

 
De derde generatie besloot het bedrijf te specialiseren in niet alleen het leveren, maar ook het aflakken, beglazen en plaatsen van de kozijnen. Om het beglazen en aflakken in de fabriek te doen, werd de oude fabriek in de Wilhelminastraat te klein. Zo ontwikkelde Van den Oudenrijn deze fabriek voor Hout 100% ★★★ -zekerheid (voorheen Concept III) op bedrijvenpark Rijnhoek waar we sinds 2010 gevestigd zijn.
7786

Referenties

 
7839

111 won. Couperusduin III Den Haag

Voor VVE Couperusduin III en Verwey Vastgoed BV, mogen we het project verduurzaming Couperusduin III uitvoeren: alle kozijnen vervangen door nieuwe duurzame houten kozijnen van Accoya FSC® met triple glas.
7843

72 Woningen Vlaardingen

Van den Oudenrijn TimmerSelekt renoveerde in opdracht van BAM Wonen de kozijnen van 72 woningen te Vlaardingen.
7982

Renovatie 407 woningen Zoetermeer

In de wijk Buytenwegh (de Woondekker en de Rodenbuurt) te Zoetermeer renoveren wij de kozijnen van 407 woningen. Elke (werk)dag realiseren we één woning.
7980

Renovatie 14 appartementen Alphen aan de Rijn

Vervangen van de kozijnen van veertien appartementen in de voormalige Bonifaciusschool te Alphen aan de Rijn. De toekomstige bewoners mochten in de fabriek van Van den Oudenrijn zelf zien hoe hun kozijnen worden gemaakt.
Bekijk meer referenties op www.vandenoudenrijn.nl >>
fsc
PEFC logo

Contact

 
Van den Oudenrijn
Klipperaak 2
2411 ND  Bodegraven
Tel. +31 (0)172 612 679

Actuele berichten

 
Duurzame sociale woningen Helwig

Duurzame CLT, maar dan zonder lijm of metaal, in sociale woningbouw

In een sociale woningbouwproject van Wonen Limburg in Weert heeft Helwig de TimmerSelekt innovaties op elkaar gestapeld. De oplevering van dit bijzondere ‘NUR-Holz’ [...]
Lees verderDuurzame CLT, maar dan zonder lijm of metaal, in sociale woningbouw

Bouwen zit in onze natuur

Deze boodschap van ‘Hout. Natuurlijk van nu‘, een initiatief van Centrum hout, illustreert de positieve houding van houtverwerkers in deze onzekere [...]
Lees verderBouwen zit in onze natuur

Innovatiekracht TimmerSelekt Groep

Hans Wesselink, mede-eigenaar bij Groothuis Timmerfabriek somt een aantal – voor diverse marktpartijen – interessante TimmerSelekt-innovaties op. Dankzij [...]
Lees verderInnovatiekracht TimmerSelekt Groep