TimmerSelekt Groep logo

100-jarig bestaan TSG-bedrijf Van den Oudenrijn

TimmerSelekt bedrijf Van den Oudenrijn viert dit jaar haar 100-jarig bestaan! Een zeer bijzondere mijlpaal voor de inmiddels derde generatie die aan het roer staat in het familiebedrijf. Samen met haar medewerkers, klanten en leveranciers heeft Van den Oudenrijn op 30 september 2022 dan ook feestelijk stilgestaan bij dit mooie moment.

“Wij zijn als derde generatie bijzonder trots op waar we als familiebedrijf nu staan en op iedereen die erbij betrokken is. Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers hebben we dan ook feestelijk stilgestaan bij dit mooie moment”, aldus Rob van den Oudenrijn.

Alle bedrijven van de TimmerSelekt Groep feliciteren Van den Oudenrijn van harte en wensen hen veel succes voor de toekomst!

Innovatieve houten kozijnen en gevelelementen

Van den Oudenrijn levert al jaren innovatieve houten kozijnen en gevelelementen aan verschillende opdrachtgevers, zoals overheid, semioverheidsinstellingen, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bouwbedrijven en particuliere opdrachtgevers. Het leveren en plaatsen doen zij zelf vanuit het zelfgebouwde bedrijfspand in Bodegraven. Dat pand heeft maar liefst een totale oppervlakte van 8000 M2 waar zij met de modernste machines en apparaten produceren voor volgens de hoogst geldende standaarden.

Drie bedrijven bij Van den Oudenrijn

Het TimmerSelekt bedrijf bestaat momenteel uit drie bedrijven. Met ‘TimmerSelekt’ leveren en plaatsen zij hoogwaardige gecertificeerde afgelakte en beglaasde houten kozijnen. Daarnaast is het pakket hoogwaardig timmerwerk uitgebreid met de productie en plaatsing van houtskeletbouw. Het allround Aannemersbedrijf Van den Oudenrijn verzorgt zowel klein- als grootschalige bouw en renovatiewerken in alle sectoren van de bouw. De specialisatie is echter het plaatsen en vervangen van de door hen zelf geproduceerde kozijnen. Met eigen personeel, materiaal en materieel. Als projectontwikkelaar ontwikkelen zij bovendien kleinschalige projecten, zowel woningen als bedrijfspanden.

Predicaat Hofleverancier

Van den Oudenrijn werd tijdens het 100-jarig jubileumfeest verrast door de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Vanaf nu mogen zij de eretitel van Hofleverancier dragen.