Groothuis timmerfabriek topleverancier 2018-2019

Groothuis beste timmerfabriek van Nederland

Groothuis Timmerfabriek, lid van de TimmerSelekt Groep, heeft wederom de prestigieuze titel Topleverancier in de categorie ‘Beste timmerfabriek’ van Nederland.

De jaarlijkse wedstrijd Houtwereld Topleverancier bestaat al 11 jaar. De winnaars van de titel zijn gekozen door de lezers van het Vakblad Houtwereld, relaties van het vakblad en eigen relaties. In beide categorieën werden 5 bedrijven genomineerd. Witzand werd met 40% van de stemmen uitgeroepen tot de Beste houthandel in hout en aanverwante producten. Groothuis Timmerfabriek werd met maar liefst 43% van de stemmen gekozen tot Beste timmerfabriek van Nederland.

Groothuis Timmerfabriek werd in 2015 ook al bekroond tot Topleverancier. Een bijzondere prestatie van dit bedrijf dat het dit jaar moest opnemen tegen 4 grote fabrikanten, waaronder drie uit de regio Twente. ‘Dé partner als het om kozijnen gaat’, ‘oog voor duurzaamheid en kwaliteit’ en ‘ze geloven vanuit hun hart in samenwerken, klantvriendelijkheid en hun personeel’ zijn enkele quotes op het stemformulier die de titel voor Groothuis nog waardevoller maakte.
Witzand Bouwmaterialen, eveneens uit Almelo, won voor de derde keer de titel Topleverancier in de categorie ‘Beste houthandel’. Deze keer met de complimenten voor het splinternieuwe duurzame bedrijfspand in Almelo. Naast het winnen van de titel, werden de bedrijven al diverse keren genomineerd voor de prijs.

De prijs en daarmee de titel Topleverancier werd op 29 november al uitgereikt. Directie en medewerkers van zowel Witzand als Groothuis kregen de prijs en titel officieel uitgereikt in Utrecht en namen deze vol trots mee terug naar Almelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *