TimmerSelekt Groep logo

Een feestelijk jaar voor Timmerfabriek Groothuis

Een feestelijk jaar voor Timmerfabriek Groothuis

18 september 2019

Er is dit jaar reden voor een feestje bij Timmerfabriek Groothuis. Het bedrijf timmert namelijk maar liefst 90 jaar bewust met hout. Op 27 september wordt deze mooie mijlpaal met genodigden gevierd.

Timmerfabriek Groothuis van 1929 naar 2019

Het familiebedrijf is sinds 1929 dankzij verschillende generaties Groothuis in 90 jaar uitgegroeid tot een moderne, multidisciplinaire producent en leverancier van onder andere duurzame houten kozijnen, ramen en deuren. Gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, voor zowel professionele als particuliere afnemers in heel Nederland. Timmerfabriek Groothuis is toeleverancier van de bouw, maar denkt ook graag mee in ontwerp en ontwikkeling, montage en onderhoud van de houten gevelelementen. En met succes. De laatste jaren is Timmerfabriek Groothuis diverse malen genomineerd en uitgeroepen tot ‘Houtwereld Topleverancier’ in de categorie ‘Beste Timmerfabriek’.

Directiewisseling

In dit feestelijke jaar is het tijd geworden voor Richard Groothuis om de dagelijkse leiding uit handen te geven. Hij draagt deze op 27 september graag en vol vertrouwen over aan Marco Oude Nijhuis en Hans Wesselink die beiden jarenlange ervaring hebben binnen het bedrijf. Richard Groothuis blijft nog wel op de achtergrond actief. Relaties kunnen blijven rekenen op het oplossingsgericht denken, de flexibiliteit en een hoogwaardige kwaliteit, die bij Timmerfabriek Groothuis al die jaren al hoog in het vaandel staan.