7467

Wesselink Kozijnen

 
Wesselink Kozijnen is een vooruitstrevend en modern bedrijf in Doetinchem, dat al ruim 50 jaar kozijnen, deuren en lijsten produceert. De opdrachtgevers zijn ontwikkelaars en bouwers van zowel klein- als grootschalige projecten in met name de renovatie. Grote bouwers en woningcorporaties uit het hele land kiezen voor Wesselink Kozijnen.

Innovatieve fabriek

 
Om het werk voor onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, innoveren we in materialen en technieken. Hiervoor durven wij onze nek uit te steken. Wij werken met de meest geavanceerde, hightech machines. In combinatie met ons vakmanschap blijven wij in staat altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Een belangrijk aspect is dat wij met onze opdrachtgevers meedenken. Wij verzorgen het kozijn én alles daar omheen, zoals meten, met oog voor de details.
7487
7481

Erkend opleidingsbedrijf

 
We vinden het belangrijk om voor goede vakmensen in de toekomst te zorgen. Daarom leiden we bij Wesselink BV continu leerlingen op. Zelfs in crisistijd hebben wij leerlingen de kans geboden zich bij ons te bekwamen. We onderhouden hiervoor nauw contact met het onderwijs en spelen een actieve rol in Opleidingsbedrijf Doetinchem.
Belangrijk is om leerlingen te laten ervaren dat voor timmerlieden het werk verschuift van de bouw naar de timmerfabriek: steeds meer wordt prefab geproduceerd. De producten gaan kant-en-klaar onze fabriek uit en hoeven op de bouw alleen nog gemonteerd te worden.

Gegarandeerd duurzaam

 
Wesselink Kozijnen werkt alleen met gegarandeerd duurzaam geproduceerd hout. Dat betekent dat dit hout:

  • door het ministerie is goedgekeurd;
  • een FSC- of PEFC-keurmerk heeft;
  • duurzaam is gekapt;
  • met een inspanningsverplichting in de omgeving.

Er is een strenge controle op en omdat wij aan alle eisen voldoen, hebben we een STIP-certificering. STIP geeft u de garantie dat wij uitsluitend hout uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen gebruiken.

Keurmerken

 

Wesselink BV heeft ook de volgende keurmerken:

John PostmaAlgemeen directeur Wesselink Kozijnen
“In het bestek staat sóms dat het duurzaam moet, maar wij leveren alleen maar duurzaam hout. We moeten vooruit kijken naar de toekomst en het gebruik van grondstoffen”

Meer redenen

 
Nog meer redenen om voor Wesselink Kozijnen te kiezen voor elke renovatie:

Accoya

Doordat ons duurzame basismateriaal van zeer goede kwaliteit is, Accoya, heeft u weinig onderhoud aan uw kozijnen.

Uitstraling

Steeds meer opdrachtgevers kiezen weer voor hout in plaats van kunststof, vanwege de uitstraling. Hout leeft.

Onderhoudsarm

Kies voor onze producten en verleng uw onderhoudscyclus van 6 naar 12 jaar.

Goede begeleiding

Bij ons kunt u rekenen op een goede begeleiding van uw renovatieproject. Onze technisch directeur Bert Gerritsen doet zelf de opname.
7184

Actuele berichten

 

Renovatieprijs Amsterdam voor Van der Pekbuurt

Het project Van der Pekbuurt in Amsterdam, waar ook Wesselink Kozijnen bij betrokken is, heeft de renovatieprijs gewonnen. Het project omvat de renovatie van 170 [...]
Lees verderRenovatieprijs Amsterdam voor Van der Pekbuurt

Contact

 
Wesselink Kozijnen
Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem
Tel. +31 (0)314 381315