Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

De Jong & Van Aartrijk
Lorentzweg 1
2964 LN Groot-Ammers

T 0184-681403
F 0184-684587

E info@dejongvanaartrijk.nl
I http://www.dejongvanaartrijk.nl

Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk BV

Pas in 2006 aangesloten bij de TimmerSelekt Groep echter al ruim 80 jaar actief in de timmerindustrie, dat vraagt om toelichting. Vanuit het Bergambachtse is De Jong & Van Aartrijk opgericht d.d. 1 november 1922 en gestart aan de Prins Hendrikkade op het Noordereiland te Rotterdam. Reeds in 1926 verhuisde De Jong & Van Aartrijk naar Streefkerk en heeft sindsdien voor een aanzienlijk deel het aanzicht van de dorpskern bepaald.

Drie generaties en om precies te zijn t/m 2005 was de Jong & van Aartrijk actief in Streefkerk. Met name door de aangekondigde marktveranderingen (denk aan concepten II en III) heeft De Jong & Van Aartrijk gelijk met de keuze voor deelname aan de Timmerselekt Groep, nieuwbouw gerealiseerd op Industrieterrein Gelkenes te Groot-Ammers. Bij deze nieuwbouw wordt geveltimmerwerk volgens KVT en de laatste standaards op de meest efficiënte manier geproduceerd.

Tenslotte wil de Jong & van Aartrijk bouwend Nederland bewijzen dat een kozijn van hout een goede keuze is omdat,
• hout een zichzelf vernieuwende grondstof is
• ondanks de verkrijgbaarheidsproblematiek een keuze in FSC hout mogelijk is.
• in een geconditioneerde ruimte kozijnen gemaakt worden waarbij aflakken en/of beglazen aantrekkelijk geprijsde opties zijn.
• met de aanvullende kwaliteitsmaatregelen t.b.v. concept II en III dan wel het 3D combi-kozijn (TimmerSelekt) de zorgen over kwaliteit, onderhoud en garantie nagenoeg verdwenen zijn.

Productie
In dit nieuwe bedrijfspand wordt geveltimmerwerk volgens KVT en de laatste standaards op de meest efficiënte manier geproduceerd. Dankzij een flexibel productieproces wordt de vraag in seriegrootte van 1-100 probleemloos ingevuld en zijn aflakken en/of beglazen aantrekkelijk geprijsde opties.