Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Weijman Vastgoedonderhoud bv
De Smalle Zijde 45
3903 LM Veenendaal

T 0318 554477
F 0318 554616

E info@weijman.nl
I http://www.weijman.nl

Weijman Vastgoedonderhoud is minstens 104 jaar jong en dat merkt u. Met een vooruitstrevende visie op multidisciplinair vastgoedonderhoud vervullen wij graag de rol van strategisch partner en adviseur.De huidige directie wordt gevormd door William van de Pol en Eric van de Pol. Wij zijn een ‘mensenbedrijf ‘ waarin de bewoner/gebruiker centraal staat. Het woord samen heeft bij ons oprecht betekenis. Het vormt hét uitgangspunt van onze bedrijfsvoering. Wij werken het liefst samen met onze opdrachtgevers in de rol van strategisch partner en adviseur.

Mensenbedrijf
Wij zijn een mensenbedrijf met een aangenaam karakter, waarin het woord ‘samen’ nog oprecht betekenis heeft. Samen met woningcorporaties, professionele gebouwenbeheerders, ketenpartners en wetenschappers komen we tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.

Duurzaamheid
Transparantie en vertrouwen liggen aan de basis van samenwerken. Deze kernwaarden vormen de pijlers onder ons beleid, ook als het gaat om duurzaamheid. Het stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen die passen in de cradle-to-cradle filosofie én bij onze ambitie een duurzame voorsprong in de markt te realiseren.