Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Timmerfabriek Helwig B.V.
Tomeikerweg 101
6161 RB Geleen

T 046 423 79 60
F 046 475 52 40

E info@helwig.nl
I http://www.helwig.nl

Helwig Timmerfabriek B.V. uit Geleen is al ruim tachtig jaar een zeer betrouwbare en innovatieve producent van houten kwaliteitskozijnen. Werkgebied is Zuid en Midden Nederland en Helwig levert aan Bouwbedrijven (van groot tot klein) en bij renovatie aan Woningbouwverenigingen en Particulieren incl. montage.

Het hart van Helwig Timmerfabriek zijn al ruim 81 jaar onze 100 medewerkers. In onze visie is het leveren van topkwaliteit alléén mogelijk met goede, gemotiveerde en verantwoordelijke mensen, die als het erop aankomt, net dat stapje, voor U als klant,
extra zetten.

Al in het offerte stadium denkt Helwig Pro-Actief mee en doet suggesties om prestaties te behalen met milieuvriendelijkere materialen/ toepassingen. Helwig heeft een zeer sociaal personeelsbeleid en investeert in de jeugd middels goede contacten met omringende scholen en continue stageplaatsen. Bovendien is er een proactief personeelsbeleid gericht op toekomstige ontplooiing met nadruk op welzijn, veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Helwig staat voor KWALITEIT en is dé partner voor Bouwbedrijven, Woningbouwverenigingen en Vastgoedbeheerders. Juist dit partnership: Kwaliteit gericht o.a. op duurzaamheid, Pro-actief meedenken met klant en flexibiliteit is de succesfactor waar de Bouw om vraagt. Samen met het zusterbedrijf Hermetico kunnen/ willen wij graag ook de gemaakte producten vakkundig monteren op de bouwplaats zodat de Garantie in één hand blijft. Renovatie & Transformatie van woningen/ gebouwen is één belangrijke TARGET.

Gebruikmakend van onze know-how willen we graag innovatief meedenken met de klant om de gevraagde prestaties te kunnen realiseren op een doordachte, duurzamere, efficiëntere en vaak prijstechnisch gunstigere wijze.

Graag nemen we deze uitdaging aan.