Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Wesselink kozijnen
Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem

T 0314-381315
F 0314-381356

E info@wesselinkbv.nl
I http://www.wesselinkbv.nl

Wesselink kozijnen

Wesselink Kozijnen is een vooruitstrevend en modern bedrijf in Doetinchem, dat al zo’n 40 jaar kozijnen produceert voor de nieuwbouw en renovatie. Ons bedrijf staat garant voor een stuk vakmanschap waar iedereen met plezier naar kijkt.

Met een mix van traditionele en geautomatiseerde machines in combinatie met het voornoemde vakmanschap van de medewerkers zijn wij in staat om kozijnen te fabriceren voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten met aangepaste detaillering als voor projecten in de monumentensfeer.
De projecten variëren van kleine verbouwingen met enkele kozijnen tot grootschalige projecten in de renovatie en in de nieuwbouw. De kozijnen worden geleverd ten behoeve van utiliteits-, en woningbouwprojecten. Onze verhuizing in de zomer van 2007 was de aanleiding om ons bedrijf nog beter af te stemmen op de nieuwe eisen en zo zijn wij inmiddels gecertificeerd voor “Concept 1 en 2” en binnenkort ook voor “Concept 3”.

Met onze 34 medewerkers zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden tot verbetering van de productiemogelijkheden en verbetering van de toch al hoge kwaliteit. Op de eerste plaats komt binnen Timmerfabriek Wesselink dan ook een optimale prijs-kwaliteitverhouding, het nakomen van afspraken met betrekking tot de levertijd en een goede aftersales service. Wesselink Kozijnen heeft inmiddels al weer vele projecten door heel het land op haar naam staan.
De renovatie-projecten hebben bijna allen plaatsgevonden in Amsterdam, Den Haag en Haarlem en worden helemaal afgestemd op de eisen die “Welstand” hieraan verbind. Daardoor heeft Wesselink Kozijnen inmiddels een trouwe relatiekring opgebouwd. De nieuwbouw-projecten vinden door het hele land plaats.

Ons lidmaatschap van de TimmerSelekt Groep onderschrijft ons streven naar een duurzaam product dat op een maatschappelijk verantwoorde wijze tot stand komt. Dit blijkt onder andere uit het feit dat wij als bedrijf FSC-gecertificeerd zijn en als groep betrokken zijn bij de introductie van het gemodificeerde hout “Accoya”.