Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Weekamp Deuren
Archimedesstraat 10
7701 SG Dedemsvaart

T 0523-625300
F 0523-625310

E info@weekamp-deuren.nl
I http://www.weekamp-deuren.nl

Weekamp Deuren BV

Weekamp Deuren B.V. is een toonaangevende, sterk groeiende producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren. We hebben productielocaties in Nederland, Azië en Tsjechië. In totaal werken we met ca. 400 medewerkers. Al 30 jaar zijn we een belangrijke toeleverancier van deuren voor alle sectoren van de bouw. We kunnen voor iedere situatie een hoogwaardige oplossing bieden, of het gaat om een enkele deur, grote of kleine projecten, renovatie of nieuwbouw. Natuurlijk kunnen we onze deuren leveren onder GND-garantie, KOMO-keur en volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Ook brandwerende deuren (met TNO-rapport) behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Duurzaam
Als verwerker van (hard)hout zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze productontwikkeling heeft dan ook als leidraad het zoveel mogelijk “groen” maken van onze producten. Wij nemen actief deel aan, of initiëren, onderzoek naar alternatieven voor traditionele houtsoorten.
Zo zijn wij gecertificeerd FSC-leverancier (CU-COC-800339). Voor de productie van FSC-deuren passen wij minimaal 70% FSC-hout toe. Als FSC-hout gebruiken wij voornamelijk Tatajuba, maar bijvoorbeeld ook Sapupira, Guarajuba en Meranti. Het door ons gebruikte MDF is FSC gecertificeerd. Daarnaast zijn wij vanaf het begin actief betrokken bij de ontwikkeling van Accoya®, ook FSC-gecertificeerd. Accoya® is gemodificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Het valt in de hoogste duurzaamheidklasse en is ook zeer vormstabiel. Kortom, een zeer goed en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.

Beeldbepalers voor iedere woning
Naast balkondeuren en vlakke deuren levert Weekamp ook luxe houten voordeuren, paneelbinnendeuren, terrasdeuren én garagedeuren. Voor iedere stijl is er wel een bijpassend model: klassiek of retro, landelijk of modern.

Voorraad en bewerkingen
In ons moderne distributiecentrum hebben wij ruim 60.000 deuren op voorraad. Door deze ruime voorraad kunnen deuren snel worden geleverd, ook afhangklaar. Wij beschikken over meerdere geavanceerde cnc-gestuurde bewerkingsunits. Hierdoor kunnen bijna alle mogelijke infrezingen voor o.a. sloten en scharnieren snel en perfect worden gemaakt.

Onze spuiterij is volledig ingericht op het gebruik van watergedragen verf. Hier kunnen deuren worden voorzien van het 3-laagse WK-verfsysteem: twee lagen watergedragen flowcoatlak die diep in de poriën van het hout doordringen en een airless gespoten toplaag. Verfbehandeling is mogelijk in bijna alle kleuren. Desgewenst kunnen wij de deuren ook voor u voorzien van een voor- of aflaklaag.