Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Vako Kozijntechniek
De Marne 111
8701 MC Bolsward

T 0515-541818
F 0515-542497

E post@vako.nl
I http://www.vako.nl

VAKO Kozijntechniek

VAKO Kozijntechniek b.v. is een bedrijf dat reeds in 1932 is opgericht. Van oorsprong gevestigd in Amsterdam en in de crisisjaren verhuisd naar Oosterbeek. Daar ontbrak het aan uitbreidingsmogelijkheden en is het gehele bedrijf in 1971 verhuisd naar Workum. De geschiedenis herhaalde zich, want ook in Workum werd het snel te klein en zijn wij in 2001 verhuisd naar Bolsward.

“Gevelkozijnen, … uit het juiste hout gesneden”

VAKO Kozijntechniek b.v. is van oudsher een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie Twellaar aan het roer staat. In Bolsward is geïnvesteerd in een ultra modern computergestuurde productiestraat met een geïntegreerde vingerlasstraat. Zodoende kan er zeer efficiënt met het beschikbare hout omgegaan worden want er wordt op deze wijze eindloos hout gemaakt, afval wordt dus tot een minimum beperkt.
VAKO Kozijntechniek b.v. heeft zich recentelijk aangesloten bij de TimmerSelekt Groep. De activiteiten vanuit deze groep sluiten naadloos aan op de milieubewuste gedachte bij VAKO. VAKO Kozijntechniek b.v. is een middelgrote timmerfabriek met 35 werknemers in vaste dienst. Wij werken landelijk in zowel de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie.

Onze slogan is “Als het maar van hout is” de seriegrootte en/of verscheidenheid doet daar niets aan af.

Voorzover de detaillering dit toelaat wordt er onder een KOMO productcertificaat geproduceerd en wordt er met SGT garantie geleverd.

Goede bouwers kiezen voor kwaliteit en vertrouwen. De TimmerSelekt Groep sluit daar perfect op aan.