Parallelboulevard 218  •  2202 HT Noordwijk  •  T 06 1139 6233  •  F 071 888 8941  •  info@timmerselekt.nl

Van der Maazen
Molenstraat 56
5397 EL Lith

T 0412-485166
F 0412-485699

E timmerfabriek@vdmaazen.nl
I http://www.vdmaazen.nl

Timmerfabriek van der Maazen

Timmerfabriek van der Maazen is een uitstekend geoutilleerde timmerfabriek, waar met grote zorg onder Komo/SKH garantie kozijnen, ramen en deuren worden geproduceerd.
Onze opdrachtgevers zijn middelgrote en grote bouwbedrijven die kiezen voor een flexibele, meedenkende producent. Wij produceren zowel voor utiliteit- als woningbouwprojecten. Tevens is van der Maazen één van de weinige fabrikanten die ervaring heeft met het produceren en plaatsen van KAPLA® kozijnen en het 3D combikozijn. Wij zijn aangesloten bij de NbvT, Stichting Keurhout en beschikken over een productie certificaat inbraakwerend timmerwerk.

Sinds 2004 beschikken wij tevens over een FSC certificaat.

Kijk op kwaliteit
Gegarandeerde kwaliteit mag u verwachten van Timmerfabriek van der Maazen, lid van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten. De NBvT bouwt sinds 1946 samen met haar leden aan vernieuwingen in de sector en aan kwalitatief hoogwaardige producten. Daarbij maakt zij gebruik van onafhankelijke instituten als het gaat om onderzoek naar houtsoorten voor geveltimmerwerk en detailleringen. Technisch geavanceerde productiemiddelen in combinatie met hoog ontwikkelde kwaliteitszorgsystemen met, in geval van geveltimmerwerk mogelijkheden voor een verzekerde garantievormen de basis voor een veelzijdige en flexibele toelevering aan de bouw. Elk lid van de NBvT, ongeacht of het gaat om trappen, kozijnen, ramen, deuren, prefab daken, gevelsluitende elementen etc, onderscheidt zich door gedegen vakkennis en een doelmatige productie. Daarnaast beschikt ieder lidbedrijf over adequate, op de aard van het product en de productieomvang gerichte machines en overige outillage. Bouwtekeningen worden productietekeningen.
Knelpunten worden besproken met de afnemer. In nauw contact met de afnemer produceert de timmerfabrikant geveltimmerwerk, waarbij hij kwaliteit waarborgt op basis van de KVT `95, die extern wordt gecontroleerd door KOMO-SKH-inspecteurs. Resultaat is technisch goede en kwalitatief hoogwaardige producten. U weet dus dat u goed zit als u zaken doet met een NBvT-lid.

Accoya
Timmerfabriek van der Maazen is blij verrast met de komst van de nieuw ontwikkelde houtsoort Accoya!

Accoya maakt het mogelijk aan de stijgende vraag naar harthout te voldoen en tegelijkertijd bossen en tropische regenwouden te sparen. Daarnaast creeert Accoya onbegrensd veel duurzame toepassingen zoals kozijnen. Accoya is een naaldhoutsoort dat perfect is voor buitengebruik, met de prestaties van het beste tropische hout.
Accoya heeft duurzaamheidklasse 1, is zeer vormstabiel, vergrijst nauwelijks, is niet giftig, heeft natuurlijke eigenschappen, is toegenomen in hardheid, komt uit duurzaam bosbeheer en is 100 % recyclebaar. De houtsoort Accoya hebben wij in grote mate op vooraad tevens kunnen wij deze onder een FSC keurmerk produceren.

WIJ ZIJN VOOR BEHOUD VAN HET TROPISCH REGENWOUD! EN U?